TUDTA, HOGY AZ IRODAI ÜLŐMUNKA TÖBB TEKINTETBEN ÁRTALMASABB AZ EGÉSZSÉGRE, MINT A KEMÉNY FIZIKAI MUNKA?

MÉGIS KINEK A HIBÁJA, HA EGY IRODAI DOLGOZÓ ESTÉRE ÚGY ÉRZI, HOGY LESZAKAD A HÁTA?

Egy irodai munkát végző ember hetente minimum 40 órát ül irodai székeken. Ma már egyre több vezető felméri, hogy az alkalmazottak teljesítménye csak akkor lehet kimagasló, ha a munkájukat kényelmesen és nyugodt környezetben végezhetik. Mivel az ülés a mozgásra tervezett emberi test számára az egyik legmegterhelőbb pozíció, ezért nem mindegy, hogy milyen irodai széket választunk.

A mozgásszegény életmód, a helytelen testtartás, a folyamatos ülés komoly egészségügyi következményekkel jár, ami megkeserítheti az alkalmazottak életét. Néhány cégvezető talán megdöbbenne, ha kiszámolná, hogy mennyi táppénzt kell azért kifizetni a munkatársaiknak, mert azok belebetegednek a rossz munkahelyi körülmények között végzett munkába…

A magyar vállalkozók súlyos milliókat fizetnek közterhekre, ezért nem szeretik az olyan helyzeteket, amikor a betegszabadságon levő kollégák után még táppénzt is kell fizetniük. Önnek is legalább egymillió oka van, hogy megszabadítsa alkalmazottait a kényelmetlen székekben eltöltött órák kínjaitól.

 

Többet szeretne tudni arról, hogy miért segít a jó irodaszék a hátfájás megszüntetésében? Kérje anyagainkat, melyekben megtudhatja mi mit tapasztaltunk!

A helytelen testtartás veszélyei:

– magas vérnyomás

– stressz

– porckorongsérv

– nyak-, fej-, derék és gerincfájdalmak

– teniszkönyök

– szédülés

– gerincferdülés

 

Ha nem szereti, amikor alkalmazottai betegszabadságon vannak, akkor szerencsére könnyedén megóvhatja saját és munkatársai egészségét, hiszen az esetek többségében a helytelen testtartás oka a nem megfelelő irodai szék választása. Önnek csak annyit kell tennie, hogy az emberi test anatómiájára tervezett és gondosan letesztelt székeket biztosít munkatársainak, hogy ők fitten és energikusan dolgozhassanak egész nap.

A főúri kényelmet nyújtó irodai szék úgy támasztja meg a testet, hogy a túlórázás sem okoz gondot többé . A Dominó Irodabútor ergonómikus székei a 21. század minden elvárását teljesítik. A szellemi munkavállalók kreativitása egész nap szárnyalhat, és a monoton irodai munkát végzők sem panaszkodnak az Ön háta mögött a mostoha munkakörülményekre a cigiszünetben.

 

Érvek a varázslatos irodai székek mellett:

– boldog és egészséges munkatársak

– hatékonyabb, gyorsabb munkavégzés

– kevesebb táppénz

– jobb hangulat az irodában

– nagyobb profit

 

A ragyogó teljesítményt nyújtó dolgozók irodai székének jellemzői

Könnyedén alakítható mindenki testéhez

Miért imádják az irodai székeinket az ország minden táján?

Ámulatos irodai székeinket beállíthatja magának Ön is a saját testi adottságaihoz és az adott munkához. Így öröm a munkavégzés. Változtatható a háttámla és az ülőlap dőlésszöge, akár egyidejűleg vagy külön-külön is.

Előformázott ülőlap

A szuper irodai székek ülőlapjaiból nem spóroltuk ki az anyagot. Ezek az átlagnál vastagabb szivacsozásúak, ráadásul különleges ergo betétekkel szereltük fel.

Mi a csuda az az ergo betét?

A tökéletes ülőlap elég széles és elég mély ahhoz, hogy helyesen megtámassza a combokat. Ha a comb kényelmesen pihen, akkor így csökken a rájuk nehezedő terhelés, tökéletes maradhat az alsó végtagokban a vérkeringés. Nincsenek elmacskásodott lábszárak, elhűlt lábfejek és állandóan a hidegre panaszkodó kollégák, akiknek nem jut le a vér a lábfejükig.

Formázott hátlap és deréktámasz

A varázslatosan kialakított hátlapok is vastag, tömör szivacsból készülnek és ergo betétekkel ellátottak. Nincsenek többé gerincfájdalmakra panaszkodó kollégák, ha a derék átgondoltan van megtámasztva, így a Domino irodaszékek ötletesen formázott hátlapjai többnyire megerősített deréktámasszal készülnek.

Megfelelő kartámasz

A megkérdőjelezhetetlen minőségű irodai szék állítható kartámasszal készül. A titkárnők gyöngye így a folyamatos gépelés vagy egér használat közben is optimális magasságban támaszthatja meg alkarját, lazán tartva ezzel a váll- és a nyak izomzatát. Ugye milyen csodás, ha nincsenek rheumatikus panaszok, és az ízületi problémák sem kínozzák az asszisztensünket?

Székhez illő fejtámasz tartozék

Azt sokan tudják, hogy a fejtámla hatalmas segítség lehet a helyes testtartás kialakításában. Akár az autókban, az irodai székek esetében is csak akkor nyújt sajátos kényelmet, ha magassága és dőlésszöge is személyre szabottan beállítható. A fejtámasz leginkább az ügyfél magasságától függő kiegészítő. Érdemes kipróbálni ezt is, mivel nagyban elősegíti a komfortos ülőhelyzet kialakítását.

 

Ha fontosnak tartja saját és alkalmazottai egészségét, valamint szeretné, hogy a munkavégzés még hatékonyabb legyen, akkor a legjobb helyen jár!

A Dominó irodai székei már 30 éve bizonyítanak

A Dominó Irodabútor hosszútávon szeretne Önnel együttműködni, ezért kínálatunkban kizárólag olyan ragyogóan teljesítő irodai székeket talál, amelyek már kiállták az idő próbáját.

Mi nem abból élünk, hogy konténer számra hozzuk be Kínából a legolcsóbb, silány minőségű, kényelmetlen székeket. Mi hiszünk a minőségi magyar termékekben, és ügyfeleinket is arra buzdítjuk, hogy beruházásaikkal magyar munkahelyeket teremtsenek. Hazai termékeken kívül svájci és német bútorokat is értékesítünk, kizárólag a legjobb minőségben.

 

100 SZÁZALÉKBAN MEGBÍZUNK KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ IRODABÚTORAINKBAN ÉS IRODASZÉKEINKBEN, EZÉRT EXTRA HOSSZÚ IDEJŰ GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK

Szeretnénk, hogy vásárlóink évtizedekig elégedetten használhassák székeinket, ezért bútoraink kizárólag kifogástalan minőségű, sok esetben magyar termékek. Tudom, hogy minden kereskedő vállal törvényben előírt kötelező garanciát, mi azonban EXTRA hosszú idejű garanciát vállalunk, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy Ön és munkatársai minden alkalommal mosolyogva ülnek majd le igényes irodai székeinkre.
Ha több profitra vágyik, tegye kényelmesebbé saját és alkalmazottai munkaidejét. Az eredmény azonnal tapasztalható és mérhető!

 

Amennyiben éppen irodabútor és irodai szék beszerzés előtt áll, akkor töltse le tanulmányunkat, amelyben felhívjuk figyelmét a székvásárlás buktatóira.

 

 

Többet szeretne tudni arról, hogy miért segít a jó irodaszék a hátfájás megszüntetésében? Kérje anyagunkat és tudjon meg többet tapasztalatainkról!

Kerülje el a csapdákat, és válasszon olyan irodai székeket, amelyek hosszú ideig szolgálják munkatársai kényelmét.