Szolgáltatásaink

Az iroda berendezéséhez kapcsolódóan számos kiegészítő tevékenységgel, és termékkel igyekszünk teljes körű szolgáltatás-t nyújtani partnereinknek.

A irodabútor kiválasztásánál szaktanácsadással és igény szerint tervezéssel segítjük a választást. A gondos tervezéssel rengeteg felesleges költségtől mentesíthetjük az irodák használóit.

Tervezés

A kiválasztott irodabútorok helyszínre szállítását és szakszerű összeszerelését is vállaljuk. A nem szakszerű szerelésből eredő károkozás így teljes mértékben elkerülhető. Nagyobb projektek esetén az általunk szerelt irodabútorokra plusz garanciát is vállalunk.

Szakértő kollégáink a garanciális és garancián túli szervizelést is megoldják. A cserére szoruló alkatrészek kiválasztása a meglévő dokumentumok alapján gyorsan történik.

Szerelés

Ha az irodabútor a helyére került, akkor az irodai munkához szükséges kiegészítőket is leszállítjuk. Gondolunk itt a irodai papírárukra, fogasokra, lámpákra. A fénymásolók, projektorok és számítógépek beszerzésében nagy tapasztalattal rendelkező kollégák segítik munkánkat.

Ma a kényelmes irodának fontos része a megfelelő fény ellátottság. A belső és külső árnyékolástechnikai termékek kiválasztásával támogatjuk az Önök munka körülményeinek lehető legjobb megvalósítását.

Árnyékolás technika

A barátságos munkahely kialakításában a függönyöknek is jelentős szerep jut. A függönyök kiválasztása és megvarrását, majd felhelyezését is elvégzik munkatársaink.